Doel is het creëren van een zorgvuldig ingepaste en prettige leefomgeving

Vrijborg voegt vanaf haar oprichting in 1995 waarde toe aan vastgoed. De eerste jaren als adviseurs en ingenieurs en daarna als projectmanagers en projectontwikkelaars. Sinds 2014 hebben we onze focus op woonzorg- en woningontwikkeling voor voornamelijk senioren. Of het nu om nieuwbouw of herbestemmen van bestaand vastgoed gaat, ons uitgangspunt is toegevoegde waarde in drievoud: iedere gebruiker of eigenaar heeft een relatie met het gebouw en dat relateert zich tot haar omgeving. Wij zoomen altijd in en uit, bekijken gebouwen vanuit een breder perspectief. De omgeving nemen wij altijd mee in de overwegingen, besluitvorming en realisatie. Vrijborg: gebieden, gebouwen, gebruikers.
Projectontwikkeling vrijborg vught

Projectontwikkeling

Vrijborg is een onafhankelijk ontwikkelbedrijf. Wij ontwikkelen en realiseren vastgoed voor eigen risico, veelal in samenwerking met partnerpartijen. Onze focus ligt op binnenstedelijke of uitdagende locaties waarbij we woonzorg- en woonomgevingen creëren vanuit de menselijke maat. Met oog voor de belangen van alle stakeholders en een optimale balans tussen woonbeleving, architectuur, stedenbouw en landschap. Wij ontwikkelen vanuit vertrouwen, vakkennis en creativiteit. Vrijborg bestaat uit een team van ondernemende professionals met kennis en ervaring. We hebben oog voor de omgeving en nemen die nadrukkelijk mee in de overwegingen, besluitvorming en realisatie.

Assetmanagement vrijborg vught

Assetmanagement

Strategische en operationele beslissingen over vastgoed en huisvesting zoals aankopen, vervreemden of transformeren van onroerend goed, beginnen met inzicht in het ontwerp, toestand, afmetingen en materialisatie. Vrijborg geeft u grip op uw gebouw, op het beheer en onderhoud van uw vastgoed door jarenlange ervaring met vastgoedobjecten zoals zorgappartementen of ander zorgvastgoed, woningen, MFA’s, kantoren, bedrijfsruimte, logistieke centra en winkelcentra. Concrete diensten en adviezen zijn: aankoopinspecties, Technische Due Dilligence, MJOP’s volgens de NEN 2767, meetcertificaten VVO-BVO volgens de NEN2580, energielabeling en het uitvoeren van vergunningstrajecten (gebruiks- en omgevingsvergunning).