Plan voor 40 zorgstudio's bij Villa Dennenhaghe in Tilburg

Mei 2021 - De statige Villa Dennenhaghe aan de Koningshoeven krijgt mogelijk een nieuwe bestemming als woonzorgcomplex voor senioren. Inmiddels is een principeverzoek in gediend bij de gemeente Tilburg. Vrijborg wil deze plannen, in samenwerking met projectontwikkelaar Somerset Capital Partners (SCP) gaan uitvoeren.

Lees meer

Nieuwe zorgwoning in Hoge Woerd (Leidsche Rijn)

Mei 2021 - Op de voormalige locatie van loon- en grondwerkbedrijf Oskam B.V. ontwikkelt Vrijborg, vanuit het samenwerkingsverband Hoogerlust Planontwikkeling en in samenwerking met adviesbureau VKZ het plan voor een woonzorggebouw met circa 30 zorgeenheden voor ouderen met dementie. Daarnaast komen er drie of vier woningen langs het lint van ‘t Zand.

Lees meer

De Ark Tiel op ingetogen wijze, maar naar grote tevredenheid opgeleverd!

April 2021 - Op 1 april jongstleden heeft de overdracht van De Ark in Gemeente Tiel plaatsgevonden. De Bonth van Hulten (Koninklijke VolkerWessels) heeft op ingetogen wijze de sleutel overgedragen aan KleurrijkWonen en Prezzent. Een prachtig iconisch gebouw is het geworden met een fraai herstelde historische gevel met daarachter 18 schitterende nieuwbouw stadsappartementen. Wij kijken met trots en blijdschap terug op de fijne samenwerking!

Lees meer

Vrijborg en Dennenborgh verkopen zorgcomplex in Bergen op Zoom

Maart 2021 - Investment manager en ontwikkelaar Amvest heeft een woonzorgcomplex in Bergen op Zoom gekocht van ontwikkelaar Vrijborg en belegger Dennenborgh Group. Woonzorginstelling Het Gastenhuis zal hier een thuis bieden aan mensen met dementie.

Lees meer

Ontwikkeling zorgappartementen voor ouderen op plek van Huize Overberg Sint-Michielsgestel

Maart 2021 - Vrijborg Vastgoedontwikkeling heeft ideeën op papier gezet om de oude villa Huize Overberg aan de Nieuwstraat in Sint-Michielsgestel, een huis uit 1970, te slopen.

Lees meer

Herbestemming Pastorie Boxtel naar woonzorghuis uitgezonden in tv-programma BinnensteBuiten

21 december 2020 - In de oude pastorie in het Brabantse Boxtel wonen zeven jongvolwassenen met een verstandelijke beperking die samen een woongemeenschap vormen. Iedere bewoner heeft aan het appartement een eigen draai weten te geven, maar ze weten geen raad met de hal.

Lees meer

(Zorg)woningen ’t Zand Hoge Woerd

Vlakbij het Castellum Hoge Woerd, achter ’t Zand 46, komt nieuwbouw. Het plan is om aan ’t Zand (aan beide zijden van ’t Zand 44) 2 vrijstaande woningen en 2 twee-onder-een kapwoningen te bouwen. Op de achterliggende kavel ’t Zand 46a komt een gebouw voor ouderen met dementie.

Lees meer

Nieuwe woningen in Culemborg aan de Gelddijk en Otto van Reesweg opgeleverd

Oktober 2020 - Na hard werken, was het dan eindelijk zover. Op woensdag 21, donderdag 22 en maandag 26 oktober werden de 29 levensloopbestendige- en eengezinswoningen opgeleverd aan de nieuwe bewoners.

Lees meer

C-punt waar de B-buurt en de D-buurt elkaar ontmoeten

Oktober 2020 - In de Bergeijkstraat, precies aan de andere kant van de Dubbeldamstraat, gaat Vrijborg bouwen. Een nieuw gezondheidscentrum met daarboven leeftijdsbestendige appartementen. Waar nu het gezondheidscentrum staat, komt een woonzorghuis voor ouderen met dementie.

Lees meer

22 schitterende nieuwbouw woningen in Gemonde

Aan de Rietstok en de Dorpstraat in Gemonde ontstaat een nieuw stukje Gemonde. Hier komen 22 nieuwbouw MorgenWonen woningen waarvan 13 gezinswoningen en 9 levensloopbestendige woningen.

Lees meer

Hoogste punt De Ark Tiel bereikt!

29 september 2020 - Gisteren hesen Jaap van Dam van KleurrijkWonen en Marc Hesen van Prezzent de vlag onder luid applaus van de toekomstige bewoners, allen cliënten van Prezzent. Hiermee en met een glaasje bubbels vierden we het bereiken van het hoogste punt.

Lees meer

September Muiden geopend

September 2020 - September Muiden is dan nu echt officieel open!

Lees meer

Woonzorgvilla Vught eind 2021 of uiterlijk begin 2022 klaar

13 augustus 2020 - Vastgoedontwikkelaar Vrijborg en belegger de Dennenborgh Groep hebben samen de voormalige Wereldwinkel aan de Gogelstraat gekocht. Ze willen de locatie herontwikkelen tot een woonzorgvilla met negentien kamers voor ouderen die intensieve zorg nodig hebben.

Lees meer

Vrijborg en Dennenborgh verkopen wooncomplex ‘Paravicini’ in Bergen op Zoom

17 juli 2020 - Ontwikkelaar Vrijborg en belegger Dennenborgh Group hebben een gezamenlijke woonontwikkeling genaamd Paravicini in Bergen op Zoom verkocht aan een particuliere belegger. De 28 appartementen worden ontwikkeld vlakbij het centrum aan de Maskeplaats in Bergen op Zoom.

Lees meer

De transformatie van één van de hoogste torens van Delft is voltooid!

Juli 2020 - De 83 meter hoge toren werd reeds in 1975 geopend en bood door de jaren heen ruimte aan 23.000 m² kantoorruimte. Halverwege het voorgaande decennium is besloten de eerste 9 verdieping van het 22 verdiepingen tellende gebouw een woonfunctie te geven.

Lees meer

Gezond optimisme heerst op de Zorgvastgoedmarkt

9 juli 2020 - In de eerste helft van 2020 werd voor circa 375 miljoen euro geïnvesteerd in zorgvastgoed. Dit betreft zowel extramurale als intramurale zorgwoningen en cure vastgoed. Een jaar geleden in dezelfde periode werd er 415 miljoen euro geïnvesteerd in zorgvastgoed, dat is circa 10% meer dan dit jaar. Desondanks kenmerkt de markt zich door vertrouwen en optimisme.

Lees meer

Nieuwbouw aan Gelddijk Culemborg begin volgend jaar klaar

16 april 2020 - Aan de Otto van Reesweg in Culemborg verrijst gestaag een nieuw buurtje. Deze week gaat de laatste heipaal de grond in, dan volgt de fundering en vanaf mei worden de woningen zichtbaar. De oplevering staat gepland voor begin volgend jaar.

Lees meer

Bouw 29 duurzame woningen Culemborg

Culemborg - Aan de Otto van Reesweg en de Gelddijk in Culemborg bouwt Woningstichting KleurrijkWonen 29 nieuwe duurzame woningen.

Lees meer

Kolonie vleermuizen vertraagt bouw appartementen in Culemborg

16 april 2020 - Een kolonie vleermuizen veroorzaakt vertraging bij de sloop van het oude verzorgingshuis Elisabeth-hof in Culemborg. Aan de Van Pallandtdreef moet straks een appartementencomplex verrijzen.

Lees meer

Zorgappartementen Gogelstraat in Vught

8 april 2020 - Huisvesting van senioren is al langer een belangrijk vastgoeddomein. Door de Corona-crisis krijgt seniorenhuisvesting nu nog meer aandacht. Uiteraard gaat het vooral om de zorg zelf. Hoe het onder de huidige moeilijke omstandigheden met onze ouderen gaat en wat er beter (en fijner) kan.

Lees meer

De Ark in Tiel, eerste paal!

April 2020 - Het gebouw ‘de Ark’ is in het verleden aangekocht door woningcorporatie SVT (nu KleurrijkWonen) met als doel het om te bouwen tot woningen. Om meerdere redenen zijn de plannen destijds niet doorgegaan. KleurrijkWonen is nu opnieuw van plan het gebouw te transformeren.

Lees meer

Eerste paal Gelddijk Culemborg!

April 2020 - KleurrijkWonen heeft 27 woningen aan de Gelddijk, Otto van Reesweg en Blaasbalg in Culemborg gesloopt. We bouwen hier 29 nieuwe energiezuinige woningen voor terug.

Lees meer

Inloopavond nieuwbouw Pratumplaats en ’t Zand 46

November 2019 - Aan de Pratumplaats in Castellum Hoge Woerd komt een nieuw gebouw met zorgwoningen. Achter ’t Zand 46 komt een gebouw met zorgwoningen en aan ’t Zand 4 woningen. De gemeente organiseert samen met de beide ontwikkelaars een informatieavond om u op de hoogte te brengen.

Lees meer

Bouw September woonhuizen voor ouderen met dementie in Muiden vordert gestaag

Dinsdag 5 november 2019 - Op een bijzondere, mooie locatie aan de Vecht in Muiden bouwt Wonen bij September aan twee woonhuizen voor ouderen met dementie. Op Zorglandgoed Hoogerlust ontwikkelt September, in samenwerking met ontwikkelaar Vrijborg en aannemer MBB, een woonhuis waar ouderen met dementie kunnen wonen in een prachtige omgeving.

Lees meer