Hoogste punt Paravicini Bergen op zoom is bereikt

Onder het genot van heerlijke friet, snacks en een drankje, hebben we op feestelijke wijze het uitvoeringsteam (letterlijk) in het zonnetje gezet. Zonder hun hadden we deze mooie mijlpaal niet bereikt. Wethouder Patrick van der Velden, Clasien Schakenraad van Het Gastenhuis en Jack Koch van Ballast-Nedam hebben samen met Tony Koster de vlaggen gehesen op dit heuglijke feit. Hier worden een woonzorgvilla met 22 zorgappartementen en een appartementengebouw met 28 levensloopbestendige seniorenappartementen gerealiseerd.

Lees meer

Bouw zorgappartementen De Groene Wei in Giessenburg gestart

Juli 2021 - De bouw is gestart van De Groene Wei. Nieuwbouw van een woonzorgcomplex met 36 eenheden voor KleurrijkWonen. Er komen 24 zorgappartementen en dagbesteding voor De Lange Wei en 12 begeleid wonen appartementen voor Syndion. Mooi project op unieke locatie aan de rand van Giessenburg. Architect Architectenbureau Visser en Bouwman, initiatief en bouw BM van Houwelingen. De oplevering zal plaatsvinden in de nazomer van 2022. Mooie KleurrijkWonen ontwikkeling om met Vrijborg bij betrokken te zijn!

Lees meer

Een mooie stap verder in de richting van de ontwikkeling van woonzorghuis Sint-Michielsgestel

Juli 2021 - Onlangs is de handtekening gezet onder de koopovereenkomst van Villa ‘Overberg’. Een villa in het centrum van Sint-Michielsgestel, gelegen op een parkachtig perceel. Vrijborg gaat hier een prachtig woonzorghuis ontwikkelen.

Lees meer

Bouw Amaliahof van start!

Juli 2021 - De bouw is gestart van de Amaliahof. Afgelopen jaren ontwikkeld voor KleurrijkWonen op prachtige plek aan de Van Pallandtdreef in gemeente Culemborg. Ontwerp van opZoom, realisatie door Van Wijnen, bestaande opstallen circulair gesloopt door A. van Liempd Sloopbedrijven B.V. Beoogde oplevering van de 34 fraaie levensloopbestendige huurappartementen zomer 2023. Mooi project om ontwikkeld te hebben met Vrijborg!

Lees meer

GAVE LOCATIE MET HISTORIE IN GEMERT

Juni 2021 - De ontwikkeling van de leegstaande textielfabriek in het centrum van Gemert krijgt vorm. Stepforward zal in opdracht van Vrijborg alle zaken rondom aanwezige bodemverontreinigingen uit handen nemen, zodat wij op dit gebied volledig ontzorgd worden.

Lees meer

Jongenspatronaat Tiel getransformeerd tot woonzorggebouw

Juni 2021 - Het voormalig jongenspatronaat in het centrum van Tiel biedt onderdak aan zestien woon-zorgeenheden en ondersteunende ruimten voor zorginstelling Prezzent. Naar ontwerp van Zecc Architecten is de gevel gerestaureerd en daarachter onderscheidende nieuwbouw gerealiseerd.

Lees meer

Bouwen woningen voor ouderen krijgt hoge prioriteit

Juni 2021 - ActiZ, Aedes, VNG, ZN en de ministeries van BZK en VWS slaan de handen ineen om komende jaren meer dan honderdduizend extra woningen te realiseren voor ouderen. In de bestuurlijke afspraken hebben de partijen de doelstelling opgenomen om in de komende vijf jaar 60.000 extra woningen voor ouderen en 25.000 extra verpleegzorgplekken te creëren.

Lees meer

Bouw Villa Le Monde Gogelstraat Vught in volle gang

Mei 2021 - Villa Le Monde aan de Gogelstraat in Vught opent naar verwachting eind 2021 haar deuren voor de eerste bewoners. Tot die tijd wordt er volop gewerkt aan de realisatie van deze prachtige nieuwe locatie.

Lees meer

Realisatie nieuwbouwwoningen plan Rietstok Gemonde dichterbij

Mei 2021 - Er zit schot in de nieuwbouw in Gemonde die Vrijborg Vastgoedontwikkeling en Van de Ven Bouw en Ontwikkeling in februari 2019 al aankondigden. Heel veel details kunnen er nog niet gegeven worden, maar wel dat de verkoop naar verwachting in het derde kwartaal van dit jaar start.

Lees meer

Plan voor 40 zorgstudio's bij Villa Dennenhaghe in Tilburg

Mei 2021 - De statige Villa Dennenhaghe aan de Koningshoeven krijgt mogelijk een nieuwe bestemming als woonzorgcomplex voor senioren. Inmiddels is een principeverzoek in gediend bij de gemeente Tilburg. Vrijborg wil deze plannen, in samenwerking met projectontwikkelaar Somerset Capital Partners (SCP) gaan uitvoeren.

Lees meer

Nieuwe zorgwoning in Hoge Woerd (Leidsche Rijn)

Mei 2021 - Op de voormalige locatie van loon- en grondwerkbedrijf Oskam B.V. ontwikkelt Vrijborg, vanuit het samenwerkingsverband Hoogerlust Planontwikkeling en in samenwerking met adviesbureau VKZ het plan voor een woonzorggebouw met circa 30 zorgeenheden voor ouderen met dementie. Daarnaast komen er drie of vier woningen langs het lint van ‘t Zand.

Lees meer

De Ark Tiel op ingetogen wijze, maar naar grote tevredenheid opgeleverd!

April 2021 - Op 1 april jongstleden heeft de overdracht van De Ark in Gemeente Tiel plaatsgevonden. De Bonth van Hulten (Koninklijke VolkerWessels) heeft op ingetogen wijze de sleutel overgedragen aan KleurrijkWonen en Prezzent. Een prachtig iconisch gebouw is het geworden met een fraai herstelde historische gevel met daarachter 18 schitterende nieuwbouw stadsappartementen. Wij kijken met trots en blijdschap terug op de fijne samenwerking!

Lees meer

Vrijborg en Dennenborgh verkopen zorgcomplex in Bergen op Zoom

Maart 2021 - Investment manager en ontwikkelaar Amvest heeft een woonzorgcomplex in Bergen op Zoom gekocht van ontwikkelaar Vrijborg en belegger Dennenborgh Group. Woonzorginstelling Het Gastenhuis zal hier een thuis bieden aan mensen met dementie.

Lees meer

Ontwikkeling zorgappartementen voor ouderen op plek van Huize Overberg Sint-Michielsgestel

Maart 2021 - Vrijborg Vastgoedontwikkeling heeft ideeën op papier gezet om de oude villa Huize Overberg aan de Nieuwstraat in Sint-Michielsgestel, een huis uit 1970, te slopen.

Lees meer

Herbestemming Pastorie Boxtel naar woonzorghuis uitgezonden in tv-programma BinnensteBuiten

21 december 2020 - In de oude pastorie in het Brabantse Boxtel wonen zeven jongvolwassenen met een verstandelijke beperking die samen een woongemeenschap vormen. Iedere bewoner heeft aan het appartement een eigen draai weten te geven, maar ze weten geen raad met de hal.

Lees meer

(Zorg)woningen ’t Zand Hoge Woerd

Vlakbij het Castellum Hoge Woerd, achter ’t Zand 46, komt nieuwbouw. Het plan is om aan ’t Zand (aan beide zijden van ’t Zand 44) 2 vrijstaande woningen en 2 twee-onder-een kapwoningen te bouwen. Op de achterliggende kavel ’t Zand 46a komt een gebouw voor ouderen met dementie.

Lees meer

Nieuwe woningen in Culemborg aan de Gelddijk en Otto van Reesweg opgeleverd

Oktober 2020 - Na hard werken, was het dan eindelijk zover. Op woensdag 21, donderdag 22 en maandag 26 oktober werden de 29 levensloopbestendige- en eengezinswoningen opgeleverd aan de nieuwe bewoners.

Lees meer

C-punt waar de B-buurt en de D-buurt elkaar ontmoeten

Oktober 2020 - In de Bergeijkstraat, precies aan de andere kant van de Dubbeldamstraat, gaat Vrijborg bouwen. Een nieuw gezondheidscentrum met daarboven leeftijdsbestendige appartementen. Waar nu het gezondheidscentrum staat, komt een woonzorghuis voor ouderen met dementie.

Lees meer

22 schitterende nieuwbouw woningen in Gemonde

Aan de Rietstok en de Dorpstraat in Gemonde ontstaat een nieuw stukje Gemonde. Hier komen 22 nieuwbouw MorgenWonen woningen waarvan 13 gezinswoningen en 9 levensloopbestendige woningen.

Lees meer

Hoogste punt De Ark Tiel bereikt!

29 september 2020 - Gisteren hesen Jaap van Dam van KleurrijkWonen en Marc Hesen van Prezzent de vlag onder luid applaus van de toekomstige bewoners, allen cliënten van Prezzent. Hiermee en met een glaasje bubbels vierden we het bereiken van het hoogste punt.

Lees meer

September Muiden geopend

September 2020 - September Muiden is dan nu echt officieel open!

Lees meer

Woonzorgvilla Vught eind 2021 of uiterlijk begin 2022 klaar

13 augustus 2020 - Vastgoedontwikkelaar Vrijborg en belegger de Dennenborgh Groep hebben samen de voormalige Wereldwinkel aan de Gogelstraat gekocht. Ze willen de locatie herontwikkelen tot een woonzorgvilla met negentien kamers voor ouderen die intensieve zorg nodig hebben.

Lees meer

Vrijborg en Dennenborgh verkopen wooncomplex ‘Paravicini’ in Bergen op Zoom

17 juli 2020 - Ontwikkelaar Vrijborg en belegger Dennenborgh Group hebben een gezamenlijke woonontwikkeling genaamd Paravicini in Bergen op Zoom verkocht aan een particuliere belegger. De 28 appartementen worden ontwikkeld vlakbij het centrum aan de Maskeplaats in Bergen op Zoom.

Lees meer

De transformatie van één van de hoogste torens van Delft is voltooid!

Juli 2020 - De 83 meter hoge toren werd reeds in 1975 geopend en bood door de jaren heen ruimte aan 23.000 m² kantoorruimte. Halverwege het voorgaande decennium is besloten de eerste 9 verdieping van het 22 verdiepingen tellende gebouw een woonfunctie te geven.

Lees meer