C-punt waar de B-buurt en de D-buurt elkaar ontmoeten

Oktober 2020 - In de Bergeijkstraat, precies aan de andere kant van de Dubbeldamstraat, gaat Vrijborg bouwen. Een nieuw gezondheidscentrum met daarboven leeftijdsbestendige appartementen. Waar nu het gezondheidscentrum staat, komt een woonzorghuis voor ouderen met dementie.

Lees meer

22 schitterende nieuwbouw woningen in Gemonde

Aan de Rietstok en de Dorpstraat in Gemonde ontstaat een nieuw stukje Gemonde. Hier komen 22 nieuwbouw MorgenWonen woningen waarvan 13 gezinswoningen en 9 levensloopbestendige woningen.

Lees meer

Hoogste punt De Ark Tiel bereikt!

29 september 2020 - Gisteren hesen Jaap van Dam van KleurrijkWonen en Marc Hesen van Prezzent de vlag onder luid applaus van de toekomstige bewoners, allen cliënten van Prezzent. Hiermee en met een glaasje bubbels vierden we het bereiken van het hoogste punt.

Lees meer

September Muiden geopend

September 2020 - September Muiden is dan nu echt officieel open!

Lees meer

Woonzorgvilla Vught eind 2021 of uiterlijk begin 2022 klaar

13 augustus 2020 - Vastgoedontwikkelaar Vrijborg en belegger de Dennenborgh Groep hebben samen de voormalige Wereldwinkel aan de Gogelstraat gekocht. Ze willen de locatie herontwikkelen tot een woonzorgvilla met negentien kamers voor ouderen die intensieve zorg nodig hebben.

Lees meer

Vrijborg en Dennenborgh verkopen wooncomplex ‘Paravicini’ in Bergen op Zoom

17 juli 2020 - Ontwikkelaar Vrijborg en belegger Dennenborgh Group hebben een gezamenlijke woonontwikkeling genaamd Paravicini in Bergen op Zoom verkocht aan een particuliere belegger. De 28 appartementen worden ontwikkeld vlakbij het centrum aan de Maskeplaats in Bergen op Zoom.

Lees meer

De transformatie van één van de hoogste torens van Delft is voltooid!

Juli 2020 - De 83 meter hoge toren werd reeds in 1975 geopend en bood door de jaren heen ruimte aan 23.000 m² kantoorruimte. Halverwege het voorgaande decennium is besloten de eerste 9 verdieping van het 22 verdiepingen tellende gebouw een woonfunctie te geven.

Lees meer

Gezond optimisme heerst op de Zorgvastgoedmarkt

9 juli 2020 - In de eerste helft van 2020 werd voor circa 375 miljoen euro geïnvesteerd in zorgvastgoed. Dit betreft zowel extramurale als intramurale zorgwoningen en cure vastgoed. Een jaar geleden in dezelfde periode werd er 415 miljoen euro geïnvesteerd in zorgvastgoed, dat is circa 10% meer dan dit jaar. Desondanks kenmerkt de markt zich door vertrouwen en optimisme.

Lees meer

Nieuwbouw aan Gelddijk Culemborg begin volgend jaar klaar

16 april 2020 - Aan de Otto van Reesweg in Culemborg verrijst gestaag een nieuw buurtje. Deze week gaat de laatste heipaal de grond in, dan volgt de fundering en vanaf mei worden de woningen zichtbaar. De oplevering staat gepland voor begin volgend jaar.

Lees meer

Bouw 29 duurzame woningen Culemborg

Culemborg - Aan de Otto van Reesweg en de Gelddijk in Culemborg bouwt Woningstichting KleurrijkWonen 29 nieuwe duurzame woningen.

Lees meer

Kolonie vleermuizen vertraagt bouw appartementen in Culemborg

16 april 2020 - Een kolonie vleermuizen veroorzaakt vertraging bij de sloop van het oude verzorgingshuis Elisabeth-hof in Culemborg. Aan de Van Pallandtdreef moet straks een appartementencomplex verrijzen.

Lees meer

Zorgappartementen Gogelstraat in Vught

8 april 2020 - Huisvesting van senioren is al langer een belangrijk vastgoeddomein. Door de Corona-crisis krijgt seniorenhuisvesting nu nog meer aandacht. Uiteraard gaat het vooral om de zorg zelf. Hoe het onder de huidige moeilijke omstandigheden met onze ouderen gaat en wat er beter (en fijner) kan.

Lees meer

De Ark in Tiel, eerste paal!

April 2020 - Het gebouw ‘de Ark’ is in het verleden aangekocht door woningcorporatie SVT (nu KleurrijkWonen) met als doel het om te bouwen tot woningen. Om meerdere redenen zijn de plannen destijds niet doorgegaan. KleurrijkWonen is nu opnieuw van plan het gebouw te transformeren.

Lees meer

Eerste paal Gelddijk Culemborg!

April 2020 - KleurrijkWonen heeft 27 woningen aan de Gelddijk, Otto van Reesweg en Blaasbalg in Culemborg gesloopt. We bouwen hier 29 nieuwe energiezuinige woningen voor terug.

Lees meer

Inloopavond nieuwbouw Pratumplaats en ’t Zand 46

November 2019 - Aan de Pratumplaats in Castellum Hoge Woerd komt een nieuw gebouw met zorgwoningen. Achter ’t Zand 46 komt een gebouw met zorgwoningen en aan ’t Zand 4 woningen. De gemeente organiseert samen met de beide ontwikkelaars een informatieavond om u op de hoogte te brengen.

Lees meer

Bouw September woonhuizen voor ouderen met dementie in Muiden vordert gestaag

Dinsdag 5 november 2019 - Op een bijzondere, mooie locatie aan de Vecht in Muiden bouwt Wonen bij September aan twee woonhuizen voor ouderen met dementie. Op Zorglandgoed Hoogerlust ontwikkelt September, in samenwerking met ontwikkelaar Vrijborg en aannemer MBB, een woonhuis waar ouderen met dementie kunnen wonen in een prachtige omgeving.

Lees meer

Bibberen op eenzame hoogte voor bouwvakkers op kantoorkolos Delflandplein

DELFT - De Torenhove werd ooit uit de grond gestampt als kantorengebouw. Nu worden het appartementen van een letterlijk ongekend niveau.

Lees meer

Laatste 'pareltjes' in wooncomplex 'Parc Glorieux' in Vught opgeleverd

VUGHT - Het was onder meer een pensionaat voor 'jongejuffrouwen', een juvenaat van de Broeders van Dongen, tandartsassistentes van het Koning Willem I College kregen er les. Nu zijn er in en bij Parc Glorieux in Vught bijna zestig moderne appartementen en rijtjeswoningen gebouwd. De laatsten zijn net opgeleverd.

Lees meer

Zorgwoningen op plaats van 't Grachtenhuys

TIEL - Met Steengoed Benutten helpt provincie Gelderland leegstaande plekken in dorpen en steden een nieuwe invulling te geven. In Tiel worden 16 nieuwe zorgwoningen gebouwd op de plaats van het leegstaande patronaatsgebouw De Ark.

Lees meer

Wonen, onderwijs en horeca in oude Bredase kweekschool

BREDA - De voormalige kweekschool aan het Dr. Jan Ingehouszplein in Breda, die momenteel wordt verbouwd, moet een ‘dynamisch geheel’ worden waar mensen kunnen wonen, werken, studeren, recreëren en eten/drinken.

Lees meer

[On]Benut Breda - voorbeelden van mooie transformaties in Breda

Breda, donderdagochtend 28 maart 2019 - Vroeg in de ochtend stond Wethouder Daan Quaars met gebruikers, eigenaren, initiatiefnemers en ontwikkelaars stil bij de mooie voorbeelden van transformaties van gebouwen in Breda. Deze leveren een nieuwe en wezenlijke bijdrage aan de stad Breda.

Lees meer

Kleinschalige, luxe zorg bij Groot Waardijn Tilburg

TILBURG - Zaterdag opende wethouder Berend de Vries de nieuwbouw van Groot Waardijn aan de Ringbaan West in Tilburg. Zondag was er open dag voor nieuwsgierigen en geïnteresseerden.

Lees meer

Flink woningbouwplan voor Rietstok Gemonde

GEMONDE - Er zijn plannen in de maak voor een flinke uitbreiding van het woningareaal in Gemonde aan de Rietstok. Daar moet plek komen voor 28 nieuwe woningen.

Lees meer

Persbericht - Nieuwbouwplan en bouwkavels voor 28 woningen in Gemonde

In de omgeving van de Rietstok in Gemonde zijn plannen voor circa 28 nieuwe woningen. Ontwikkelaars Vrijborg Vastgoedontwikkeling BV en Van de Ven Bouw en Ontwikkeling BV (onderdeel van Koninklijke VolkerWessels) willen 22 ‘nul-op-de-meter’ woningen bouwen, zowel levensloopbestendige woningen als eengezinswoningen.

Lees meer