Gedreven team, onafhankelijke gedegen basis

Vrijborg voegt vanaf haar oprichting in 1995 waarde toe aan vastgoed. Sinds 2014 hebben wij als ontwikkelaars onze focus op woonzorg- en woningontwikkeling voor senioren. Ons uitgangspunt is dat bij iedere levensfase en zorgbehoefte een passende huisvesting hoort. Wij richten ons op het particuliere woonzorg- en woondomein. Sinds de wet Scheiden Wonen Zorg dragen bewoners zelf hun woonlasten en krijgen ze de zorgdiensten via de overheid vergoed. Senioren met  een lichte zorgbehoefte willen zo lang mogelijk zelfstandig wonen, maar wel met het comfort en de service van een levensloopbestendig appartement of woning. Wanneer het nodig is ontvangen ze lichte zorgondersteuning. Mocht zelfstandig wonen niet langer gaan dan zijn er kleinschalige particuliere woonzorghuizen. Dit zijn woonvoorzieningen met circa 20 zorgappartementen per huis, het kan zijn dat er meerdere huizen op een locatie staan. Hierbij levert de exploitant en verhuurder naast service dus ook de benodigde zorg.

Het aantal Vrijborg woonzorgontwikkelingen is sterk stijgend, dit hangt samen met de toenemende vergrijzing in Nederland. Het aantal 65-plussers neemt tot 2040 toe van 3,2 miljoen senioren in 2,2 miljoen huishoudens naar 4,7 miljoen senioren in circa 3,2 miljoen huishoudens. Een toename dus van 1,5 miljoen senioren in de komende 20 jaar. De vraag naar hoogwaardige particuliere  woonzorghuizen neemt de komende jaren toe. Door ons met het Vrijborg team steeds goed te verdiepen in de toekomstige bewoners, de behoeften en de omgeving komen we tot verrassende oplossingen en mooie resultaten. Met onze persoonlijke benadering spelen we snel in op de snel veranderende wensen en behoeften van de exploitanten, beleggers en zeker ook van de toekomstige bewoners. Vrijborg bestaat uit een gedreven team van professionals en we ontwikkelen vanuit een gedegen en onafhankelijke financiële basis. Dat maakt Vrijborg een inspirerend en professioneel bedrijf om mee te werken met als resultaat een vaste en groeiende relatiekring.  

Vacatures

Vacature beschikbaar! 

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Financial Controller om ons team te versterken. Nieuwsgierig? Klik op de -link- voor de vacature.

Uiteraard ben je ook welkom om open sollicitaties te sturen. Dat geldt ook voor stagiaires.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Tony Koster (t.koster@vrijborg.nl).

De directie

Tony Koster vrijborg vught
Tony Koster

e-mail | t.koster@vrijborg.nl

mobiel | 06 27 22 20 01

LinkedIn

Mark Hassink vrijborg vught
Mark Hassink

e-mail | m.hassink@vrijborg.nl

mobiel | 06 54 75 11 72

LinkedIn

Contact

Vrijborg B.V.

Rembrandterf 3
5261 XS Vught
073 680 4030

Contact opnemen