Ontwikkeling 208 appartementen Delft

Voor Van der Vorm Vastgoed heeft Vrijborg kantoorgebouw Torenhove in Delft herontwikkeld naar een woongebouw met 208 appartementen met de nieuwe naam ‘Delft Hoog’.

De transformatie is in twee fasen uitgevoerd. Tijdens de eerste fase zijn vloer 1 tot en met 9 getransformeerd naar 102 appartementen met een vloeroppervlak tussen de 25 en 75 m² GBO. De bovenliggende verdiepingen bleven in gebruik als kantoorverdiepingen, wat de transformatie extra gecompliceerd maakte. Fase I is in 2015 gestart met een goede voorbereiding en de opstart van het verhuurtraject. De realisatie is vlot verlopen en medio 2016 is deze fase vol verhuurd opgeleverd.

Fase 2 is in 2017 gestart met het ontwikkel- en ontwerpproces, waarbij vloer 10 tot en met 22 zijn getransformeerd naar nog eens 106 appartementen met een vloeroppervlak tussen de 45 en de 180 m² GBO. Onderdeel van de tweede fase is ook de complete metamorfose van de betongevel tot een moderne aluminiumgevel. Hierdoor is de uitstraling van het gebouw compleet veranderd en sluit deze aan bij de high-end appartementen die in het gebouw zijn gerealiseerd. Ook deze fase is onder de verantwoordelijkheid en aansturing van Vrijborg goed verlopen. Bij de oplevering in juni 2020 was ook deze volledig verhuurd.

Kijk voor meer informatie over het eindresultaat en de huurmogelijkheden op www.delfthoog.nl