Ontwikkeling van 6 luxe appartementen in voormalige Kapel Glorieux Vught

De kroon op Parc Glorieux, in verkoop juli 2017

Vrijborg heeft samen met aannemingsbedrijf Nico de Bont uit Vught voor eigen risico de voormalige kapel op parc Glorieux herontwikkeld. Op deze karakteristieke plek in Vught worden hiermee de laatste uitzonderlijke woningen gerealiseerd in de monumentale omgeving van het voormalig meisjespatronaat ‘Mariaoord’. Na de herontwikkeling van het patronaat en klooster tot fraaie appartementen en de nieuwbouw aan de achterzijde van het monumentale pand, komt de laatste fase in zicht. Kapel Glorieux vormt met haar volstrekt unieke appartementen de kroon op ‘Parc Glorieux’, dat zijn naam dank aan de weidse parktuin waarmee de gebouwen omgeven zijn.

De prachtige gotische kapel – met een Rijksmonumentale status – wordt omgebouwd tot 6 eigentijdse appartementen met allure. De omvang van de appartementen varieert van 103 tot 162 m2 GBO. Kenmerkend zijn de enorm hoge plafonds (tot wel 4,5 meter), de historische details en gotische raampartijen, die voor een zeer bijzonder ambiance en prachtige lichtinval zorgen. Elke woning heeft een eigen karakter en een privé buitenruimte waar men kan genieten van de schitterende parktuin. Per appartement is er een eigen parkeerplaats en voor gasten is er voldoende vrije parkeerruimte op het afgesloten terrein. Naast een inpandige berging krijgt men de beschikking over een overdekte afsluitbare fietsenstalling. Verwacht wordt dat de bouw begin 2018 start en dat de woningen eind 2018 opgeleverd zullen worden.

‘Parc Glorieux’ grenst aan het Park Reeburg en maakt deel uit van de landgoederenzone in de gemeente Vught. Het centrum van Vught en het NS-station liggen op loopafstand en de locatie is slechts enkele minuten verwijderd van de uitvalswegen en de A2. Wonen in de kapel van ‘Parc Glorieux’ is bijzonder: een karakteristieke plek, op een gewilde locatie, in een eigentijds en onderhoudsvriendelijk appartement met een unieke uitstraling. Kortom: genieten in stijl van rust, ruimte en allure. Met recht ‘markant wonen in Vught’.

Meer informatie of aanmelden kan via de projectwebsite: www.kapelglorieux.nl